Vavilon real estate je specijalizovano preduzeće za promet nekretninama, stručno i tehnički osposobljeno za pružanje usluga, posredovanja pri kupovini ili prodaji nekretnina, iznamljivanju ili izdavanju. Donošenje odluke o kupovini, prodaji, najmu ili izdavanju nepokretnosti predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu svakog pojedinca. Upravo se na toj činjenici i zasniva naš rad i stoga se trudimo da radimo u vašu korist i na obostrano zadovoljstvo.Svi strahovi i dileme koje imate pri realizaciji kupovine ili prodaje nepokretnosti biće otklonjeni angažovanjem profesionalnog tima zaposlenih u preduzeću Vavilon Real Estate. Razgovarajte sa nama o vašim potrebama i željama i mi ćemo vam predložiti najbolje rešenje i asistirati tokom cjelokupnog procesa.

Stručno osoblje
Svi strahovi i dileme koje imate pri realizaciji kupovine ili prodaje nepokretnosti biće otklonjeni angažovanjem profesionalnog tima zaposlenih u preduzeću Vavilon Real Estate.
Kvalitetna promocija
Naš cilj je da prodavcima omogućimo da njihove nekretnine budu na pravi način prezentovane, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu nekretnina.
Procjena nekretnine
Kako biste bili sigurni da plaćate realnu cijenu za vaš novi dom, uvijek možete svojevoljno angažovati agenta za nekretnine koji će izaći na teren i izvršiti procjenu tržišne vrijednosti nekretnine koju kupujete.

Iz našeg bloga

Članci Vavilon Montenegro

Upoznajte Crnu Goru

ZAŠTO KUPITI NEKRETNINU U CG?

Uporedi nekretnine

Uporedi
sr_RS